20160826_172952


Μετά από έκτη συνεχόμενη χρονιά γεμάτη επιτυχίες στις εξετάσεις των πιο απαιτητικών και έγκυρων παγκοσμίως φορέων, το MY WAY αποδεικνύει τη σταθερή ανοδική του πορεία προς την ποιοτική και σύγχρονη εκπαίδευση στον τομέα της εκμάθησης ξένων γλωσσών.
Συγχαρητήρια στους ολοένα και περισσότερους μαθητές μας που ο στόχος τους επιτεύχθηκε και τη φετινή χρονιά.

MyWayNewspaperADΤα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της υπεύθυνης προσπάθειας καθώς και της ποιότητας που παρέχεται στον χώρο μας.
Φιλοσοφία του MY WAY αποτελεί κυρίως η κάλυψη των προσωπικών αναγκών του κάθε μαθητή με βάση τις ιδιαιτερότητές του αλλά και τις προτιμήσεις του. Με διδασκαλία υψηλής ποιότητας και ολοκληρωτικής προσέγγισης επιδιώκουμε την επίτευξη των στόχων του. Με λίγα λόγια, η επιθυμία του μαθητή στο MY WAY γίνεται επιτυχία!
Σ’ αυτό συμβάλλουν η υπευθυνότητα και η συνεχής κατάρτιση του διδακτικού προσωπικού μας αλλά και η αγάπη μας για το αντικειμενο. Εξίσου σημαντική επίσης, είναι η δυναμική της πραγματικής αλληλεπίδρασης των μαθητών σε γνήσιες καταστάσεις καθημερινής επικοινωνίας, γνώσης και πολιτισμού.
Όλα αυτά προσφέρονται σε τιμές πολύ λογικές και προσιτές, διαμορφωμένες με κατανόηση και στηριζόμενες στην ανθρωπιστική φιλοσοφία των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του σχολείου.
Για όλα αυτά λοιπόν ξεχωρίζουμε και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε από κοντά το My Way και να διαπιστώσετε τη διαφορετικότητά μας!