Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016
ÊÕÊËÏÖÏÑÉÁÊÏ ÓÔÇÍ ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÊÇ ÏÄÏ
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.
2. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και καθαρισμός στις περιοχές των ανισόπεδων κόμβων Κ7 (Επταπυργίου), Κ8 (Τριανδρία, κέντρο, οδός Κατσιμίδη) και Κ9 (Τούμπα, γήπεδο ΠΑΟΚ) και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.