Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, ενός έργου που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Το έργο έχει ολοκληρωθεί το ήμισυ, καθώς από τα 30 χιλιόμετρα συνολικού δικτύου έχουν ήδη κατασκευαστεί τα 15 χιλιόμετρα.
kk
Στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης των πολιτών, η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας κάνει γνωστό ότι στο ίδιο έργο εντάσσεται ως υποχρέωση του αναδόχου εργολάβου και η επισκευή των δρόμων οι οποίοι έχουν υποστεί ή θα υποστούν φθορές. Ωστόσο, η καθυστέρηση σχετίζεται με το διάστημα των τριών περίπου μηνών που θα πρέπει να σταθεί και να πατηθεί το χώμα, ώστε να γίνει σωστή αποκατάσταση. Αμέσως μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα γίνει πλήρης επισκευή του οδοστρώματος για την επαναφορά του στην πρωτύτερη κατάσταση.
Όσον αφορά στις τακτικές διακοπές υδροδότησης, έχει ήδη πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον ανάδοχο εργολάβο και υλοποιούνται πλέον οι προτεινόμενες λύσεις για τον περιορισμό τους σε μικρότερη χρονική διάρκεια.