Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Πέλλας διοργάνωσε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου Έδεσσας , πολιτική εκδήλωση με θέμα « 1ος χρόνος Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ανασκόπηση Κυβερνητικού έργου» με ομιλητές τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη και τον Συντονιστή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γκοντίνο Κωνσταντίνο.
%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf
Ο Συντονιστής Κωνσταντίνος Γκοντίνος τόνισε την πλαισίωση από κοινωνικές δυνάμεις που εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην βάση των αξιών που πρεσβεύει και αναφέρθηκε στην εφαρμογή του παράλληλου προγράμματος που στοχεύει στην ανακούφιση της κοινωνίας παρά τα προς κόμματα που δημιουργούν διεθνής και εγχώριοι παράγοντες .
Στην συνέχεια ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε συνολικά στο κυβερνητικό έργο το οποίο επιμελώς αποκρύπτεται ή παραποιείται από τα Μ.Μ.Ε και αφορά στην Παιδεία , την Υγεία, την αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων από τα ΕΣΠΑ αλλά και στην Δημοκρατική ευαισθησία την όποια έχει αυτή η κυβέρνηση η οποία νομοθετεί με επίκεντρο την διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.
Προηγουμένως ο Υπουργός συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, επιβεβαιώνοντας την συμπόρευση κόμματος και κυβέρνησης επισκέφτηκε πρότυπες παραγωγικές μονάδες, συνεταιρισμούς και τοπικούς φορείς.