Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργου Παυλίδη εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
tzitzi
Στη δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρει:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια ενός σπάνιου φίλου, ενός συνοδοιπόρου, ενός ευγενούς ανθρώπου, μιας εμβληματικής προσωπικότητας για την Αυτοδιοίκηση της χώρας, του Γιώργου Παυλίδη.
Ο Γιώργος Παυλίδης, επί 12 χρόνια Νομάρχης Ξάνθης και από το 2014 Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ήταν άνθρωπος του ήθους και του μέτρου, πολιτικός που υπηρέτησε το συλλογικό συμφέρον, το συμφέρον του τόπου, με ανιδιοτέλεια και σκληρή δουλειά. Μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμεινε στις επάλξεις, πιστός στο καθήκον του απέναντι στους συμπολίτες του, που επί δεκαετίες τον επέλεγαν για να τους εκπροσωπεί σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς.
Το όραμά του για την Αυτοδιοίκηση θα παραμείνει ζωντανό. Όπως ζωντανά θα μείνουν και τα σημαντικά έργα που κληροδότησε στην αγαπημένη του Περιφέρεια και στην Ξάνθη, όσα χρόνια υπηρέτησε την περιοχή, με αξιέπαινη συνέπεια, ανάλογη της εμπιστοσύνης με την οποία τον περιέβαλλαν οι πολίτες. Ο Γιώργος Παυλίδης τίμησε αυτή την εμπιστοσύνη, με τον καλύτερο τρόπο, με κάθε του απόφαση, από κάθε αξίωμα.
Η απώλειά του κάνει φτωχότερη τη Μακεδονία και τη Θράκη, την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη που υπηρέτησε με πίστη στις αρχές και τις αξίες της.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».