%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-001
Κάθε χρόνο και καλύτερα διαξάγεται ενα ξεχωριστό event της πόλης μας ο Νυχτερινός Δρόμος Νερού. Μεγάλο πλήθος κόσμου από βρεφική ηλικία μαζί με τις μητέρες τους, νεαρά παιδιά καθώς και μεγάλα παιδιά έτρεξαν και φέτος σε αυτήν την εορτή τρεξίματος.
%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-004
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε εδω και δύο χρόνια και σκοπός αυτής είναι να αναδειχθούν οι ομορφιές της Έδεσσας μέσα από έναν αγώνα δρόμου απόστασης 5 χ.λ.μ. Συμμετέχοντας και στηρίζοντας αυτην την προσπάθεια δημιουργήσαμε ένα ετήσιο ραντεβού υγείας και άθλησης αναδεικνύοντας όπως προείπαμε παράλληλα τους πεζόδρομους και τα ποτάμια της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα. Θεωρούμε οτί αυτός ο αγώνας δρόμου έχει μπει δυναμικά στο καλεντάρι των αγώνων όπως αντίστοιχα πολλών πόλεων σε όλη την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και ιδίως στην πόλη μας που αγκάλιασε αυτό το δρώμενο όπου με τη συμμετοχή τους γίνεται ολοένα και ποιοτικότερο. Να ευχαριστήσουμε επίσης την τροχαία της Έδεσσας για την άψογη κυκλοφοριακή ρύθμιση, το Κρεοπωλείο Πρασσά για τα πολύ νόστιμα σουβλάκια καθώς και τη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Έδεσσας που κάθε χρόνο η διαξαγωγή γίνεται καλύτερη. Αξιομνημόνευτη και η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας όπου παρά το κρύο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!