Στη πόλη της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 30/9 & 1-2/10 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων με στόχο τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Νοεμβρίου στην πόλη του Μπερναμπι στον Καναδά.
20161002_150909
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλήτριες που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό αλλα δεν κατάφεραν να φτάσουν τα σκαλιά του βάθρου αφού στάθηκαν άτυχες στην κλήρωση.

Συγκεκριμένα η Παπαδοπούλου Κυριακή αγωνίστηκε στην κατηγορία των -68 κιλών Νεανίδων και αν και τα τελευταία 4 χρόνια καταλαμβάνει την 2η Πανελλήνια θέση, αυτήν τη χρονιά η πορεία της σταμάτησε στον πρώτο αγώνα αφού είχε να αντιμετωπίσει την περισυνή πρωταθλήτρια και 2η Πανευρωπαιονίκη στην κατηγορία των Νέων Γυναικών Κουκουμέλου Μαρία από τον ΓΑΣ ΑΡΓΟΥΣ που έφτασε στο 1ο σκαλί του βάθρου. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα με ισάξιες και τις δύο αντιπάλους το σκορ έληξε 1-0 και άφησε την Παπαδοπούλου εκτός μεταλλίων.

Για τη διεκδίκηση του τίτλου της κατηγορίας -55 κιλών Νεανίδων ρίχτηκε στη μάχη η πρωταθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Νάνου Ιωάννα που στάθηκε άτυχη στην κλήρωση αφού είχε να αντιμετωπίσει από τον 1ο κιόλας αγώνα την επί δύο χρονιές πρωταθλήτρια της κατηγορίας Αρσλάνογλου Μαρία του ΔΑΝΑΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που στο μόνο που υπερείχε η αντίπαλος ήταν το ύψος της και έληξε 4-1 υπέρ της αντιπάλου. Ωστόσο η Νάνου έχει άλλη μία χρονιά στην κατηγορία των Νέων.

Στην κατηγορία των εώς -68 κιλών Νεανίδων αγωνίστηκε και η Φαρμούζη Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ. Ξεκίνησε πολύ καλά κερδίζοντας τον 1ο της αγώνα έχασε όμως στον 2ο με έναν πόντο διαφορά και έμεινε στην 5η θέση. Ωστόσο η ανοδική της πορεία μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον.

Η τελική κατάταξη των συλλόγων:

1ος ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2ος ΑΓΣ ΒΥΡΩΝΑ
3ος ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πολίχνης αγωνίζονται στην Πρόκριση για το Πανελλήνιο Πάιδων Κορασίδων οι : Αδαμαντίδης Βασίλης, Μαλίγκα Έλενα, Μπινιόλας Στέφανος, Πόζαρλη Αθηνά και Τότλης Γιάννης. Το εισιτήριο για το Πανελλήνιο παίρνουν οι 8 πρώτοι από τη Βόρειο Ελλάδα και οι 8 πρώτοι από τη Νότια Ελλαδα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία.