%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-059
Η Ταβέρνα ο Τζότζος, ένα μεζεδοπωλείο που λειτουργεί από το 1979, έχει εξαιρετική ποιοτική κουζίνα και μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και κάθε λογής γευστικά φαγητά όπως ψητά της ώρας, μαγειρευτά-σούβλες, αρνάκι-κοντοσούβλι-κοκορέτσι-κατσικάκι φούρνου-μοσχαρίσια μάγουλα με σπεσιαλιτέ το Ζυγούρι στον φούρνο. Τα κρέατα φυσικά είναι ντόπιας παραγωγής.


Ο νέος ιδιοκτήτης (Τραϊανός Μπεσίρης) με πολύ αγάπη και μεράκι δημιούργησε έναν χώρο φιλόξενο που προσφέρει ποιοτική διασκέδαση και εξαιρετική ελληνική κουζίνα, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε εκατοντάδες φίλους μας. Η εποχή που ζούμε δημιουργεί την ανάγκη να έρθουμε όλο και πιο κοντά…

Στο τραπέζι με το φαγητό οι άνθρωποι μοιράζονται την ωραιότερη απόλαυση της ζωής, το φαγητό’ όπου επικοινωνούν τρώγοντας με ουσιαστικό τρόπο. Οι σχέσεις μας χρειάζονται μαζί με ένα τραπέζι καλό φαγητό, επικοινωνία, που μέσα από εκεί μπορεί να βρει κανείς την ειλικρινή ταυτότητα ο ένας του άλλου. Η μερίδα κοστίζει μόλις 5 ευρώ ενώ η μεγάλη γκάμα από όλων των ειδών τα κρεατικά, ορεκτικά, σαλάτες αναψυκτικά, μπύρες σερβίρονται εντός του καταστήματος ή έξω με θέα τον ποταμό Εδεσσαίο.

Η ταβέρνα βρίσκεται 25 Μαρτίου 9 με Τσιμισκή γωνία. Το κατάστημα αναλαμβάνει επίσης βαφτίσια, μνημόσυνα καθώς και γαμήλια τραπέζια σε μοναδικές τιμές καθώς μπορεί να μαγειρέψει και το δικό σας φαγητό από κυνήγι ή ψάρεμα έπειτα από συνεννόηση μαζί με τον ιδιοκτήτη.
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τραπεζιού ή ακόμη και να παραγγείλετε στο σπίτι σας στο τηλέφωνο 6931514143