Όταν πριν λίγους μήνες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τους Σαρακηνούς και την Κορυφή, διαπίστωσε από κοντά τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο που συνδέει τους δύο οικισμούς, αλλά και την γενικότερη άσχημη κατάσταση στους δρόμους εντός των οικισμών.

Σήμερα, λίγους μήνες μετά ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των ακριτικών αυτών οικισμών του Δήμου μας.


Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστος Γεωργίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες υλοποιούνται στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος 2016 και σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι αυτά που υποσχόμαστε τα κάνουμε πράξη. Όταν επισκέφθηκα τους Σαρακηνούς και την Κορυφή οι κάτοικοι δεν μου ζήτησαν τίποτα παράλογο, παρά μόνο τα αυτονόητα που εδώ και αρκετά χρόνια δεν γίνονταν πράξη. Εμείς μέσα από τη σκληρή δουλειά, είμαστε αποτελεσματικοί και δίνουμε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις εκεί που έχουμε τη δυνατότητα. Προσπαθούμε καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει αρκετά, όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για τον τόπο μας. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα και αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».