Ολοκληρώθηκε η συντήρηση στο εσωτερικό τμήμα του κτιρίου που βρίσκεται μέσα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου και το οποίο θα λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Τις προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου, όπου υλοποιήθηκε αυτό το σημαντικό έργο. Ένα κτήριο που επί χρόνια αποτελούσε μνημείο εγκατάλειψης και η μόνη χρήση του ήταν η αποθήκευση διάφορων αντικειμένων.


Το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και τη στρώση του δαπέδου με πλακάκια, την τοποθέτηση κουφωμάτων, τη συντήρηση και ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού χώρου, ενώ απομένει ο φωτισμός και ο εξωτερικός ελαιοχρωματισμός.
Ο Δήμαρχος τον περασμένο Φεβρουάριο δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει αυτή η εικόνα και ήδη ο εσωτερικός χώρος είναι έτοιμος και απομένει μόνο η τελική πινελιά με τον ελαιοχρωματισμό της εξωτερικής όψης, καθώς επίσης και κάποιες ακόμα μικρές παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν τη λειτουργικότητά του. Ένα αίτημα πολλών ετών, έγινε πράξη.
Η παρέμβαση κόστισε 12.000 ευρώ από την ΣΑΤΑ Σχολικών.