Στην πόλη του Βελιγραδίου βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου η αθλήτρια Παπαδοπούλου Κυριακή του Αθλητικού Συλλόγου Έδεσσας για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 15ο Galeb Belgrade Trophy.

?
?

Ένα διεθνές Πρωτάθλημα Παγκοσμίου συμμετοχής (G1 βαθμολόγησης-πόντοι για την Ολυμπιάδα) με πολλά γνωστά ονόματα στον χώρο του Ταεκβοντο να αγωνίζονται και τη συμμετοχή Εθνικών ομάδων από διάφορες χώρες όπως την Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Σλοβενία, Ουκρανία, Ρωσία και Τουρκία.

Η Παπαδοπούλου αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα ως μέλος της επίλεκτης Ομάδας της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδας και αν και θα μπορούσε να αγωνιστεί για τελευταία χρονιά στην κατηγορία των Νεανίδων επέλεξε να αγωνιστεί στις Γυναίκες στην Ολυμπιακή κατηγορία των -67 κιλών.

Στο σύνολο η κατηγορία είχε πέντε αγώνες μέχρι τον τελικό, η πορεία της αθλήτριάς μας σταμάτησε από τον 1ο όπου η Παπαδοπούλου είχε να αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πρωταθλήτρια Calvar Martinez Katia. Σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που όμως η Παπαδοπούλου στάθηκε επάξια και μάλιστα έχοντας το προβάδισμα με τις επιθετικές της ενέργειες μέχρι το τέλος, δυστυχώς δίχως την καταγραφή πόντου, μέχρι τη στιγμή που καταγράφτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι (3 πόντοι) για την αντίπαλο που ούτε ακούμπησε την κάσκα, κάτι όμως που συμβαίνει συχνά με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύστημα…

Ωστόσο η Παπαδοπούλου Κυριακή αξίζει τα συγχαρητήρια για αυτήν της την εμφάνιση. Η Επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ κατάφερε να κατακτήσει 8 μετάλλια : 1 χρυσό, 4 αργυρά και 3 χάλκινα, ενώ στους προπονητές του κλιμακίου για 3η συνεχόμενη χρονιά ανήκει και η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία. Επόμενος σταθμός για την ομάδα της ΕΤΑΒΕ είναι το Διεθνες Πρωτάθλημα της Κροατία επίσης G1 βαθμολόγησης στις 11-12-13 Οκτωβρίου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων Τότλης και Μαλίγκα

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη της Χαλκίδας πραγματοποιείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων κορασίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τασος Καμπούρης». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες (2005), 2002-2003-2004 που πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο, 8 από τη Βόρειο Ελλάδα και 8 από τη Νότιο.
2016-11-01-09-14-59
Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται ο Τότλης Ιωάννης στην κατηγορία -53 κιλά Πανπαίδων και στα -47 κιλά Κορασίδων η Μαλίγκα Έλενα με την συνοδεία της προπονήτριας Μπιρόζη Ιορδάνας.