Την ήττα γνώρισε ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» στην Νάουσα από τον τοπικό Ζαφειράκη, με σκορ 70-57. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Μαλλιάρη στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα, καθώς αποκολλήθηκε η επιγονατίδα (εξάρθημα), στο δεξί πόδι του αθλητή. Με ενέργειες του ορθοπεδικού γιατρού και αθλητή της ομάδας Τρύφων Τότλη, η επιγονατίδα επανήλθε στην θέση της και ο αθλητής πήγε στο Νοσοκομείο Νάουσας για περεταίρω εξετάσεις. Ο Σύλλογος εύχεται καλή ανάρρωση στον Νίκο και γρήγορα να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
bf226b7c43d1dbdd19b67771b20fb714
Στα αγωνιστικά ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα και προηγήθηκε 0-7 με πρωταγωνιστές τους Χαραλαμπίδη και Δημητρόπουλο. Στην συνέχεια ο Ζαφειράκης ανέκαμψε και ισοφάρισε σε 10-10. Στο σημείο αυτό τραυματίστηκε ο Μαλλιάρης, γεγονός που αποσυντόνισε την ομάδα της Έδεσσας. Η ομάδα της Νάουσας πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με τον ΓΑΣ να προσπαθεί και να καταφέρνει να ακολουθεί από κοντά. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Ζαφειράκη μπροστά στο σκορ με 32-29.
Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς αποχώρησε και ο Τότλης λογω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Ζαφειράκης έλεγχε τον αγώνα, όμως ο ΓΑΣ στην ύστατη προσπάθεια του κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας στους τέσσερις πόντους.
Όμως ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ταρενίδης Σ., «έκλεισε τα μάτια» πάνω σε φάουλ που έγιναν κυρίως σε βάρος του Χαραλαμπίδη, με αποτέλεσμα ο Ζαφειράκης φτάσει στην νίκη με σκορ 70-57.
Πέρα από την κακή διαιτησία του κ. Ταρενίδη, το δυσάρεστο γεγονός που δεν τιμάει τον εν λόγο διαιτητή, ήταν η απρεπής, απαξιωτική και ειρωνική συμπεριφορά που έδειξε, τόσο απέναντι στον προπονητή του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», όσο και στον έφορο της, αλλά και συνολικά απέναντι στην ομάδα της Έδεσσας.
Διαιτητές: Ταρενίδης Σ. – Χρυσάφης
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 32-29 (ημιχ), 53-42, 70-57 τελικό.
Ζαφειράκης (Τούφας) Τσεχελίδης, Τσακίρης 4, Μουρατίδης 6(1), Ζιάνης 11(3), Λίντσης, Ταμπρίμπος 8(2) Ζαχαριάδης 10(2), Σκουλαριώτης 14(1), Σιδηρόπουλος, Ζέφυρος, Λιόλιος 10, Τούφας 7
Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας: (Λούσης) Μποζίνης 7(1), Γεωργιάδης 5(1), Δημητρόπουλος 13(1), Λούσης 3(1), Μαλλιάρης, Μπίκου, Τότλης 2, Χαραλαμπίδης 14, Βεκόπουλος 6(2), Δουλκερίδης Αδάμ, Δοδόπουλος 7(1)
Το Σάββατο 10/12 στις 20:30 το απόγευμα, ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ της πόλης μας την ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας και θα «παλέψει» για την νίκη.
Ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στη μουσική ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος), με ώρα έναρξης 20:30.