Κανονικά θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 -πλην του Νηπιαγωγείου Πιπεριάς που θα παραμείνει κλειστό καθώς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης. Μετά από μία δύσκολη περίοδο που επικράτησαν ακραία καιρικά φαινόμενα και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα, η κατάσταση ομαλοποιείται.

Όλες τις προηγούμενες μέρες μέχρι και σήμερα, έγινε μία μεγάλη προσπάθεια καθώς οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν βλάβες μεγάλου μεγέθους στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπήρξε διαρκής συνεργασία με τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς ώστε να επιλύονται άμεσα όλα τα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξήρε την αγαστή συνεργασία με τις σχολικές κοινότητες και την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι Διευθυντές και Εκπαιδευτικοί όλες αυτές τις μέρες. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος, τόνισε ότι ο Δήμος Αλμωπίας ανταποκρίθηκε σε όλα τα ζητήματα και δόθηκε μια πραγματική μάχη με αποτελεσματικότητα και αμεσότητα.