Σημαντική νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στην μάχη της παραμονής, πέτυχε ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στον Ηρακλή Γαρεφίου, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.


Οι βυσσινί με καλή εμφάνιση και πολλά αποθέματα ψυχής πήραν τους 3 βαθμούς, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ. Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν τρεις φάσεις με τον Καράχατζη στο 3′ και τον Τζηκόπουλο στο 20′ και το 25′ αλλά όλες σταμάτησαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 35′ οι γηπεδούχοι κινδύνεψαν σοβαρά αλλά ο Παρασκευάς αφού πρώτα πέρασε τον Γιόντη στην συνέχεια έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά πριν κλείσει το ημίχρονο ο Μάρκου Χ. από πλάγια θέση νίκησε τον Γιόντη και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1. Με την επανέναρξη οι βυσσινί ισοφάρισαν με φοβερό σουτ του Μαδεντζόγλου έξω από την περιοχή. Στο 65′ ο Γιόντης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Μάρκου Μ. και στο 70′ ο Στανίσης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή σουτ του Μάρκου Χ. Στο 74′ ο Μπογδάνης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ασταθή απόκρουση του Μάρκου Ι. μετά από φάουλ του Καλογιάννη. Και ενώ το ματς φαινόταν να οδηγείται στο “Χ” οι βυσσινί σκόραραν στο 88′ μετά από όμορφη συνεργασία των Τζηκόπουλου Κιουρτζίδη Ν. που έβγαλε στα πλάγια τον Μαδεντζόγλου και αυτός με παράλληλη μπαλιά βρήκε το Μπογδάνη, ο οποίος έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 90’+2′ ο Μπογδάνης από δεξιά απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε την κούρσα μέχρι την αντίπαλη περιοχή και σούταρε βρίσκοντας την βάση του κάθετου δοκαριού, αλλά στην επαναφορά ο Μαδεντζόγλου έγραψε το τελικό 3-1.
Μετά από το αποτέλεσμα αυτό όλοι στον Μακεδονικό ελπίζουν σε αγωνιστική και βαθμολογική αναγέννηση της ομάδας εν όψη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Καλογιάννης (81′ Κιουρτζίδης Ν.), Πέτκος, Τζηκόπουλος, Πατετσίνης, Χαραλάμπους, Στανίσης, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης, Λατίφι (62′ Μπογδάνης), Κουκουλής.
Ηρακλής Γαρεφίου: Μάρκου Ι., Σίσκος, Μπίνος Β. (57′ Μπίνος Δ.), Τζάκος, Μάρκου Χ., Τουρλάκης, Λίτσκας, Μάρκου Π., Μάρκου Χ., Μάρκου Μ., Παρασκευάς.