Το DUOMO στα πλαίσια του Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού έφερε κοντά μας τον ΠΑΣΧΑΛΗ Αρβανιτίδη με την Mπάντα του:
• Stelios MAC (κιθάρα/τραγούδι)
• Αντώνης Πιτσολάντης (μπάσο/φωνές)
• Μιχάλης Λιάμης (drums)
• Παναγιώτης Τσαλόπουλος (πλήκτρα)
σε ένα πρόγραμμα με επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια από τους ΟΛΥΜΠΙΑΝΣ και τις δεκαετίες του 60,70,80,90, μέχρι σήμερα.

Το DUOMO ξεχείλισε από κόσμο όπου πραγματικά εντός του καφέ bar δεν έπεφτε καρφίτσα καθώς γέμισε από θαυμαστές του κι έξω στον πεζόδρομο’ αλλά και ο Μοναδικός Πασχάλης ήταν Gentleman και είναι δεδομένο ότι είναι πάρα πολύ αγαπητός στην Έδεσσα.
Οι θαυμαστές χόρεψαν, συνομίλησαν αλλά και έβγαιναν με τον Αιώνιο έφηβο φωτογραφίες με πολύ χαρά και διασκέδαση.
Σαράντα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας και επιτυχίας στα δισκογραφικά πράγματα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Όμως ο Πασχάλης Αρβανιτίδης έχει καταφέρει να παραμείνει αγαπητός σε δυο (τουλάχιστον) γενιές μουσικόφιλων και από ότι φαίνεται, θα συνεχίσει να το κάνει και σε νέες γενιές μιας και στην Έδεσσα θύμισε στους παλιούς τα εφηβικά τους χρόνια αλλά και τον γνώρισε και η επόμενη γενιά όπου είναι πολύ δημοφιλής.
Αποκορύφωμα της βραδιάς όταν φώναξε στην εξέδρα ένα κορίτσι για να τραγουδίσει μαζί του τη γνωστή σε εμάς ταλαντούχα Μαρία Γκανάτσιου όπου με τη φωνή της μάγεψε το κοινό (βίντεο).
Με ευοίωνες προοπτικές συνεχίζει το Εδεσσαϊκό καρναβάλι και παρότι έδειχνε αρχικά να βρέχει το Σάββατο σήμερα οι προγνώσεις δείχνουν κάποιες αλλαγές και ίσως να έχει μόνο συννεφιά. Ίδωμεν, αλλά και πάλι δεν θα μας χαλάει τίποτε και κανένας έχοντας εμπειρία από προηγούμενη χρονιά (καρναβάλι με ομπρέλες). Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη σημερινή πανέμορφη βραδιά με τον Πασχάλη.