Στη διανομή τροφίμων στον Δήμο Πέλλας και συγκεκριμένα στο σημείο διανομής των Γιαννιτσών βρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη. Η διανομή υλοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

Η κα Ζωγράφου συναντήθηκε με τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που συντονίζουν τη διανομή, με εκπροσώπους των υπόλοιπων κοινωνικών εταίρων και συνομίλησε με πολίτες – ωφελούμενους του προγράμματος. Ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια στους δεκάδες εθελοντές που συμμετέχουν στη διανομή τροφίμων όλο αυτό το διάστημα που υλοποιείται το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που είχε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά η οποία παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α. στην Π.Ε. Πέλλας από την κ. Ζωγράφου για τη διαδικασία και πορεία της διανομής στον μεγαλύτερο Δήμο της περιοχής ζητήθηκε ο καλύτερος δυνατός συντονισμός για την ομαλή διεξαγωγή της διανομής και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια και διευκόλυνση των ωφελουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Μαρτίου.