Καθ’ ότι σε λίγες ημέρες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, με μήνυμά της εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία.

Επίσης, η κυρία Αηδονά, σε επικοινωνία που είχε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κωνσταντίνο Κούγκα ενημερώθηκε εκτενέστερα για την προετοιμασία των διαδικασιών, ώστε, όλα να κυλήσουν ομαλά το διάστημα των εξετάσεων. Η κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραμένουν σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στην πραγματοποίηση των εξετάσεων εάν αυτό ζητηθεί.

Σε σύντομο μήνυμά της, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά αναφέρει:

“Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η επίπονη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πέλλας να συμμετέχουν σε αυτές, προσπαθώντας να τελειώσουν επιτυχώς τις γραπτές δοκιμασίες και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Είναι μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας κυρίως τα παιδιά, αλλά και οι γονείς και οι καθηγητές που τους στήριξαν όλη τη χρονιά, αγωνιούν και ελπίζουν για τη θετική έκβαση του “αγώνα” που έχουν δώσει όλοι μαζί το προηγούμενο διάστημα. Μέσα από σκληρή και διαρκή προσπάθεια οι στόχοι επιτυγχάνονται και οι κόποι ανταμείβονται. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες καλή επιτυχία”.