To CHERRY CUP είναι μια διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε αθλητικό γεγονός με ευρύτερη ακτινοβολία και μαζική συμμέτοχη από όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προβάλλοντας την περιοχή μας τόσο ως τουριστικό αλλά και ως αθλητικό προορισμό.

Ως υπεύθυνος του Στρατηγικού σχεδιασμού του Π.Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ¨ΑΕΡΩΠΟΣ¨ βιώνοντας έντονα την εποχή της κρίσης και της οπισθοδρόμησης του ελληνικού αθλητισμού, θεωρώ ότι επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται να μην αντιστραφούν οι προτεραιότητες μας και να κερδίσουμε το στοίχημα για τις επόμενες γενιές.
Σήμερα, η άθληση και η εποικοδομητική παραγωγή στην ανάπτυξη όχι μόνο δεν πρέπει να αποτελούν περιττή πολυτέλεια αλλά απεναντίας να συνιστούν ελπιδοφόρο μήνυμα δημιουργίας και αφύπνισης για όλους, αναδεικνύοντας την δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής, αποτελώντας μια δεξαμενής αξιών κοινωνικής συνείδησης, φιλίας και αλληλεγγύης.

Προσκαλώ και εγώ από την μεριά μου όλους τους συνδημότες και φίλους μας να έρθουν, να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν εγκάρδια όπως τόσο καλά μόνο αυτοί γνωρίζουν, το μέλλον του ελληνικού handball.

Με εκτίμηση
Γιάννης Πηλαλίδης