Ένα νέο κρεοπωλείο με ωραίο design άνοιξε στον κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας. Τους νέους επιχειρηματίες πρέπει να τους στηρίζουμε και να τους περιβάλλουμε με αγάπη σε αυτήν την πόλη.

Ο Γιάννης Μπουτκάρης, αδερφός του Χρήστου, από νωρίς στο κρεοπωλείο ετοίμαζε για τους καλεσμένους τον μπουφέ και βοήθησε για να είναι όλα άψογα!


Τα εγκαίνια του νέου κρεοπωλείου «Meat & Market» στο κέντρο της Έδεσσας, στην οδό 18ης Οκτωβρίου με γωνία Αγγελή Γάτσου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα Τρίτη 4 Ιουλίου, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Φίλοι και πελάτες του κρεοπωλείου του κ. Χρήστου και της Ιωάννας Μπουτκάρη, παρευρέθηκαν στην τέλεση των εγκαινίων, για να δώσουν τις καλύτερες ευχές τους σε δύο νέους ανθρώπους, που παρά τις δυσκολίες της εποχής, τόλμησαν ένα επιχειρηματικό εγχείρημα, κουβαλώντας όμως και την εμπειρία.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους εντοπίσαμε και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, που έσπευσε με τη σειρά του να ευχηθεί καλές δουλειές στο φίλο του Χρήστο Μπουτκάρη και την οικογένειά του.

Στα εγκαίνια και ο φίλος μας Νώντας Μητσόλης μας πρόσφερε πορτοκαλάδα, χυμούς, νόστιμες λιχουδιές αλλά και γλυκάκια που δοκιμάσαμε δεόντως!

Με τη σειρά μας και εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα, με υγεία και προκοπή. Πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε νέους ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους, να τολμούν και να προοδεύουν.

Καλές Δουλειές σας ευχόμαστε!