Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Πάτρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο κτήριο στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών εκπροσώπων αλλά και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τη Μαίρη Συνατσάκη και ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κ. Κωνσταντίνο Κιούση και τον Δ/ντη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλη Μαθιουλάκη.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας και ο πρώην υφυπουργός, κύριος Βασίλης Μπεκίρης μαζί με τον κύριο Γιάννη Καρανταλή και την κυρία Νίκη Καρανταλή, ιδιοκτήτες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Εγκαίνια Εγκαταστάσεων Πάτρας

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, αποτέλεσε η παρουσίαση ενός φαντασμαγορικού Fashion Show από την Ακαδημία Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων από τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανακοίνωσε τα ονόματα των τυχερών που κέρδισαν πλούσια δώρα και υποτροφίες σπουδών.
Εγκαίνια Εγκαταστάσεων Πάτρας

Η βραδιά έκλεισε με live DJ set από τους DJ Gogos και DJ Saradis, που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους!

Λεζάντες:
01. Το κτήριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη συμβολή των οδών Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3
02. Κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τους ιδιοκτήτες, κύριο και κυρία Καρανταλή μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Μαρλαφέκα και τον πρώην Υφυπουργό, κ. Μπεκίρη.
03. Η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη
04. Χαιρετισμός από τον Δ/ντη ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, κ. Κωνσταντίνο Κιούση
05. Χαιρετισμός από τον Δ/ντη ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλη Μαθιουλάκη
06. Διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας
07. έως 09. Στιγμιότυπα από την επίδειξη μόδας
10.Το φινάλε του Fashion Show!
11.Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων υποστήριξε την εκδήλωση

Υποστηρικτές:
Wella Professionals, Sephora, Ξενοδοχείο Galaxy, Κομμωτήριο E-xell, Εταιρία Ποτών ΑΜΒΥΞ

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Ραδιόφωνα: Φάσμα, Α94,4, Ρυθμός 94,9, Top FM, Yes 91,2, Lepanto FM, Δυτικά FM, ORT FM, IONION FM, Ionian Galaxy, City FM, Δίαυλος | Τηλεοπτικοί Σταθμοί: Lepanto TV, ORT TV, Ionian TV | Εφημερίδες: Ναυπακτία Press, Εμπρός, Συνείδηση, Μαχητής, Πατρίς Πύργου, Ημέρα Ζακύνθου | Portals: thebest.gr, patrasevents.gr, lepantotv.gr, patrisnews.gr, imerazante.gr