Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους επιτυχόντες:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τις καλύτερές μου ευχές για καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές. Τα αποτελέσματα του νομού μας γεμίζουν με αισιοδοξία και περηφάνια όλους. Ο τόπος μας άλλωστε έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξή του στο μέλλον. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που συνέβαλαν καθοριστικά σ’ αυτή την προσπάθεια είναι και αυτοί άξιοι συγχαρητηρίων.
Σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος, θέλω να επισημάνω ότι οι εξετάσεις αυτές ήταν μόνο μία από τις ευκαιρίες που θα έχουν στη ζωή τους, τίποτα δεν τελείωσε σήμερα, πάντα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες και σας ευχαριστούμε που μας θυμίσατε ότι η επιμονή και η προσήλωση στον στόχο είναι η μόνη σίγουρη συνταγή για να πετύχουμε τα όνειρά μας».