Ένας σημαντικός οικονομικός και εμπορικός θεσμός για την Πιερία, η 8η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.Β.Ε.Π.-Κ.Μ.), εγκαινιάζεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχη), στις 19.30. Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Κατερίνης, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Η Εμποριοβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2017, αποτελεί κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός και τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία προσφέρει ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.
«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένα κορυφαίο οικονομικό και εμπορικό γεγονός για την περιοχή μας, που κάθε χρόνο ευδοκιμεί ακόμη περισσότερο, γιατί ο τόπος μας έχει να επιδείξει πάρα πολλά. Η έκθεση προωθεί την καλλιέργεια νέων συνεργασιών στις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες εντός και εκτός Πιερίας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.
Στόχος της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας είναι η προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία νέων επωφελών συμφωνιών για τις επιχειρήσεις. Η προνομιακή τιμολογιακή πολιτική της έκθεσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, αποτελεί ένα επιπλέον ισχυρό κίνητρο για τη συμμετοχή εκθετών σε αυτήν.