Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την οδό Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες συντήρησης:

Επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
• Εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης:
α) στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.
β) Στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

Επί της οδού Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
• Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός:
α) στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.
β) στο οδικό μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρο Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7.30 π.μ.
• Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα:
α) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το 12,5 χλμ. της Εθνικής Οδού έως τον κλάδο εξόδου για το εμπορικό κέντρο MEDITERRANEAN COSMOS, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία).
β) του παράπλευρου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ύψος του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.