Έναστρος ουρανός, το φως της πανσελήνου αλλά και η θέα στο δάσος του Σέιχ-Σου αποτελούν τρία μοναδικά συστατικά για να δημιουργήσουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με επίκεντρο παράλληλα το υγρό στοιχείο.

Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν -όπως φαίνεται- το έναυσμα για να «γεννηθεί» η ιδέα να «βουτήξουμε» όλοι μαζί στα αστέρια στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:30μ.μ. στο ιδανικότερο σημείο που συνδυάζει όλα τα παραπάνω στοιχεία και δεν είναι άλλο από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών.
Το καλοκαίρι που πέρασε, κάτοικοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών και των γύρω περιοχών πέρασαν πολλές όμορφες και δροσερές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά δυναμικά και υπόσχεται να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά κάτω από τα αστέρια συνδυάζοντας χορό, τραγούδι και φυσικά βουτιές στα καθαρά νερά της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών.
Το βράδυ αυτό η πισίνα θα είναι ανοιχτή στα εγγεγραμμένα μέλη του Κολυμβητηρίου και σε φίλους που θα θελήσουν να έρθουν για να αποχαιρετήσουμε μαζί το καλοκαίρι. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος κατάλληλα ώστε να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι (μια μέρα μετά την πανσέληνο) με συνοδεία το φως των κεριών και απαλή μουσική με σαξόφωνο αλλά και dj.
Πρόκειται για μια γιορτή που η σύλληψη και η υλοποίησή της έγινε από το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μαζί με το πιστό κοινό που έχουν διαμορφώσει μια ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια και όλοι με μια φωνή καλούν νυχτερινούς κολυμβητές για μια βραδιά με πανσέληνο, χορό, μουσική, διασκέδαση και βουτιές στην πισίνα…