Η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν ανέκαθεν συνώνυμη με την έντονη σπουδαστική ζωή για χιλιάδες νέους και νέες. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας μεταλυκειακής εκπαίδευσης στη χώρα, αφουγκραζόμενο τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και στο πλαίσιο των γενικότερων παροχών προς τους νεοεγγραφόμενους, ανακοινώνει τη νέα Μobile Εφαρμογή αποκλειστικά για την κοινότητα των σπουδαστών της!

Όχι μόνο η γνώση, αλλά και οι νέες εμπειρίες δεν έχουν νόημα αν δεν… μοιράζονται!
Οι κάτοχοι του Mobile App του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης γίνονται αυτόματα μέλη της μεγαλύτερης κοινότητας απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις, ενώ ενημερώνονται πρώτοι για τα αποκλειστικά σεμινάρια εξειδίκευσης στον τομέα τους και τα σπουδαστικά νέα που τους αφορούν.
Για το σχεδιασμό του καινοτόμου project του Mobile App του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, εργάστηκαν εκτός των άλλων και οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής και του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών, αποκτώντας έτσι επαφή από τα πρώτα κιόλας εξάμηνα με πρακτικές γνώσεις και συνεχή κατάρτιση, γεγονός που τους καθιστά περιζήτητους στην αγορά εργασίας.
Επωφελήσου τώρα από τα αποκλειστικά προνόμια του Mobile App του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και ζήσε τα καλύτερά σου χρόνια στη μεγαλύτερη σπουδαστική παρέα!
Promo Video: https://www.youtube.com/watch?v=E1Hne-SWtTM
Kατέβασε την εφαρμογή : https://goo.gl/5gzQhq
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406