Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μοτοσυκλέτα, που είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από περιοχή της Θεσσαλονίκης και την οποία οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, σε έρευνα της οικίας του, εντοπίσθηκαν ένα πιστόλι και 9 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφίες)
Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον, σε αγροτική έκταση ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει ένα πιστόλι κρότου, 65 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου και μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Συλλήψεις για κλοπές Συνελήφθησαν χθες (11-10-2017) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ανήλικες ημεδαπές, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, από χώρο φροντιστηρίου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και από οικία στην οποία μπήκαν παράνομα, αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με έγγραφα και γυαλιά ηλίου.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις • Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παραβίαση κατάσχεσης και υπεξαίρεση.

• Συνελήφθη χθες (11-10-2017) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, 2 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Χθες (11-10-2017) το πρωί ένας 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 46,5 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Σήμερα (12-10-2017) τα ξημερώματα ένας 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 66,2 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία ποτά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.