Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δέχθηκε πυροβολισμούς στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 και έπεσε νεκρός. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νώντα Ζαφειρόπουλου.

Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!

Ήδη στο σημείο του φονικού έχουν καταφθάσει άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στη συνέχεια του ζήτησε άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Tον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε μέσω Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος”, έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Δήλωση για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, έκανε πριν από λίγο στη Bουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, Νίκος Ξυδάκης.

«Εκφράζουμε την οδύνη και την απέχθεια μας για αυτή την πράξη. Ωστόσο θα ήθελα να πω, ας μην βιαστούμε να της δώσουμε πολιτικό χρώμα. Είναι μία δολοφονία. Δεν έχουμε ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί».