Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (14 Οκτωβρίου 2014) το βράδυ σε περιοχή της Κασσάνδρας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 42χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης βάρους 329 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, ενώ επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2,7 γραμμαρίων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που διενεργούνται στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, συνελήφθησαν χθες (14-10-2017) συνολικά 3 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
 48χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε 66 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 37 φιάλες με 33,9 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 46χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 37 συσκευασίες καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα λαθραία ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.
• Συνελήφθη χθες (14-10-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 5 δοχεία με συνολικά 46 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθη χθες (14-10-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες καπνού και 20 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ίσχυε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (14-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών, για απλή σωματική βλάβη και απόπειρα εμπρησμού.