Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη σήμερα (19-10-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 17 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
• Συνελήφθησαν χθες (18-10-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Ένας 33χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1,6 κιλών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Ένας 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, φιάλες και συσκευασίες με συνολικά 45,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης κατασχέθηκαν τα οχήματα των συλληφθέντων.
• Συνελήφθη χθες (18-10-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 18χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 260 πακέτα τσιγάρων και 20 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.