«Ιστορίες Γυναικών ή Άτεχνο κολάζ χαμένων εικόνων»
Ποιητική αφήγηση
της Μαγδαληνής Μπεκρή
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μολύβι

Οι εκδόσεις «Μολύβι», σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής αφήγησης «Ιστορίες Γυναικών ή Άτεχνο κολάζ χαμένων εικόνων» της Μαγδαληνής Μπεκρή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30, στο καφέ “Μούσες”,
Ηρώων Πολυτεχνείου & Ηφαιστίωνος ( πλατεία Τημενιδών) , στην Έδεσσα.

Μια γυναίκα, ηθοποιός, ξετυλίγει το νήμα της ζωής της μέσα από μια παράξενη αφήγηση. Διηγείται τις ιστορίες των ρόλων που έχει παίξει. Κάποιες φορές συλλαβίζει τα λόγια των ρόλων της, ακροβατώντας στα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Επιμέλεια παρουσίασης: Μαρία Κρεμμύδα
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Αγγελική Λούσα (Φιλόλογος)
Λάζαρος Σιάντσης (Ψυχολόγος)
Αποσπάσματα θα διαβάσουν με σειρά εμφάνισης:
Ξενίδου Λίζα, Ελένη Κίτσου, Ιωάννα Αμπατζή, Έλενα Κρανιώτη και Άννα Μπουντζή (τραγούδι).

Η συγγραφέας συστήνεται:

Γεννήθηκε στη Έδεσσα. Σπούδασε Νεοελληνική Φιλολογία στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Θέατρο στη Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κ.Θ.Β.Ε.. Εκπόνησε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με ειδίκευση στη Δημιουργική Γραφή.
Το 1996 αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Θεατρικού Οργανισμού «Νέες Μορφές». Ως ηθοποιός και σκηνοθέτης παρουσίασε παραστάσεις έργων του κλασικού και σύγχρονου δραματολογίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.
Η ποιητική αφήγηση «Ιστορίες Γυναικών ή Άτεχνο κολάζ χαμένων εικόνων» διατίθεται στον χώρο των Εκδόσεων Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, Καλαμαριά – 2311 284046, 6948524500), στο e-shop του εκδοτικού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ekdoseis-molybi.gr/product.php?id_product=37 και στα βιβλιοπωλεία. Τιμή: 10 ευρώ
Καλή ανάγνωση!
Με εκτίμηση,
Εκδόσεις Μολύβι
(Είσοδος ελεύθερη)