Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Σκύδρα, παρουσία πλήθους κόσμου ο Βουλευτής Πέλλας κ. Γιάννης Σαχινίδης, παρουσίασε τον κ. Γιώργο Κυριακίδη ως νέο Πυρηνάρχη Πέλλας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ο Γιώργος Κυριακίδης είναι υϊός του κ. Λευτέρη Κυριακίδη (έναν από τους μεγαλυτέρους δάσκαλους στο χώρο του Καράτε) και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και συμπαθής στην ευρεία περιοχή της Πέλλας. Αυτό βέβαια, έχει να κάνει με τον εξαιρετικό χαρακτήρα και την ισχυρή προσωπικότητα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κυριακίδης προέρχεται από τον αθλητικό χώρο και συγκεκριμένα είναι δάσκαλος σχολής καράτε και πτυχιούχος προπονητής.

Με την αναβάθμιση του Γιώργου Κυριακίδη στη θέση του “Πυρηνάρχη Πέλλας”, δηλ. μετά τον Βουλευτή, την 2η στην ιεραρχία τάξη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ευελπιστεί να ξεπεράσει τα ποσοστά της τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όσο και να βελτιώσει την Πανελλήνια ποσοστοτική πρωτιά του Δήμου Σκύδρας, τόπο καταγωγής του νέου Πυρηνάρχη.