Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (6-11-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας, 20χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, απογευματινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, παραβίασε κατοικία ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (6-11-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 22,4 γραμμαρίων.
Σχηματισμός δικογραφία για κλοπές

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων, κατά περίπτωση για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κιλκίς, ένας 16χρονος και μία 16χρονη, αφαίρεσαν δύο ποδήλατα από την οικία 53χρονου, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν σε δύο αδέρφια ηλικίας 19 και 17 ετών. Τα ποδήλατα εντοπίσθηκαν σε αποθήκη της οικία τους και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 4-11-2017 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε από την κατοχή 75χρονης ημεδαπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.