Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών υπηκόων Βουλγαρίας ηλικίας 21 και 18 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούλιο, μέσα σε κατάστημα ενδυμάτων, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, αφαίρεσαν από τσάντα 45χρονης, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (31-10-2017) σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τρεις 17χρονοι ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 19χρονου και στη συνέχεια τη μετέφεραν σε χώρο αποθήκης, όπου την αποσυναρμολόγησαν σε επιμέρους ανταλλακτικά. Στις οικίες των δύο συλληφθέντων εντοπίσθηκαν τα ανταλλακτικά της κλεμμένης μοτοσυκλέτας και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (31-10-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης και 70 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις • Συνελήφθη χθες (31-10-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
• Συνελήφθη χθες (31-10-2017) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 68χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κατοχή και χρήση πλαστής άδειας ικανότητας οδήγησης.
• Συνελήφθη χθες (31-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για παραβίαση κατάσχεσης.