Αισθητή έκανε την παρουσία του για ακόμα μία φορά ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στη μεγαλύτερη πολυκλαδική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών Ομορφιάς στην Β. Ελλάδα, «BEAUTY MACEDONIA».

Η έκθεση διήρκησε τρεις ημέρες, από το Σάββατο 25 έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, ανοίγοντας τις πύλες της σε χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές, πρόθυμους να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της Ομορφιάς.

Το Σάββατο λοιπόν, 25 Νοεμβρίου, σπουδαστές και καθηγητές των ειδικοτήτων Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν στο κοινό ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο show ομορφιάς, εμπνευσμένο από την αναγεννησιακή τέχνη των μεγάλων ζωγράφων της εποχής με θέμα: «Σαν πίνακας ζωγραφικής».

Την επιμέλεια του θέματος και την παρουσίαση του show ανέλαβαν ο καθηγητής Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και κάτοχος πολλών διακρίσεων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Βαλκανικά Φεστιβάλ, Γεώργιος Χιντασέλι και η καθηγήτρια Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και Tatto Artist, Λίλα Ανυφαντή.

Όπως κάθε άλλη φορά έτσι και φέτος, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν από τη διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou, για το επαγγελματικό τους προφίλ, την άψογη συνεργασία καθώς και την εκπροσώπηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στην έκθεση Beauty Macedonia 2017!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης συνεχίζει με ζήλο και πείσμα να παρέχει άρτια εκπαίδευση με δυνατότητες εξέλιξης στους σπουδαστές του, παροτρύνοντάς τους να λαμβάνουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις, από τις οποίες κερδίζουν εμπειρίες, διακρίσεις και δικτύωση στο χώρο που θα ξεχωρίσουν επαγγελματικά.