Δεκατρείς (13) νέοι ιστοί οδοφωτισμού τέθηκαν σε λειτουργία από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου τακτικής συντήρησης, επέκτασης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού και φωτοσήμανσης δρόμων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό έργο για την περιοχή, προϋπολογισμού 230.000 €, που υλοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας, η οποία ελέγχει το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και παρεμβαίνει προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες και να καταγραφούν ελλείψεις για την καλή λειτουργία του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων και των οδών αρμοδιότητάς της.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στο σημείο του έργου, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας Παναγιώτη Μαυρίδη, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

«Υλοποιούμε παρεμβάσεις ουσιαστικής σημασίας για το οδικό δίκτυο της περιοχής μας, που διασφαλίζουν σε κατοίκους και επισκέπτες της Πιερίας εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο και να διασφαλίσουμε τις απαραίτητες συνθήκες για άνετες και –πρωτίστως- ασφαλείς μετακινήσεις στην περιοχή μας», υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.