Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης και 24χρονου, ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 5-11-2017 παραβίασαν ένα φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε χώρο πρατηρίου υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του 46χρονου οδηγού του οχήματος.
Συλλήψεις για ναρκωτικά Συνελήφθησαν χθες (20-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχές της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 45 ετών, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Ειδικότερα, σε έρευνα της οικίας του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 14,3 γραμμαρίων και μία επαναληπτική καραμπίνα που κατείχε παράνομα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, είχε προμηθευτεί από τον 45χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε και σε έρευνα του σπιτιού του, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 23,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Συνελήφθη χθες (20-11-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, μετατρέποντας τις οθόνες υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server). Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του συμπεριλαμβάνεται και η 34χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο. Κατασχέθηκε ο παραπάνω κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής.