Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και όπλων Συνελήφθησαν χθες (8-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, τρείς ημεδαποί ηλικίας 41, 38 και 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά και κατασχέθηκαν, 76 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητες κάνναβης, μία σιδερογροθιά και μία ξύλινη ράβδος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη χθες (8-11-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 125 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

• Συνελήφθη χθες (8-11-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 48χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά της, 104 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.