Συλλήψεις για αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (18-11-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 58χρονος αλλοδαπός και ένας 28χρονος ημεδαπός, καθώς επιβαίνοντας σε όχημα, προσέγγισαν άτομο σε περιοχή του Κιλκίς και του πούλησαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 8,1 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 58χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 19,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, 6 ναρκωτικά δισκία, 50ml μεθαδόνης και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (18-11-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, 26χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 34,4 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (18-11-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 53χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 35 φιάλες με συνολικά 33,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.