Συλλήψεις για εισαγωγή ναρκωτικών και βεγγαλικών

• Συνελήφθησαν χθες (29-11-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 38χρονος και μία 41χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, διότι διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 193 γραμμαρίων και μία συσκευασία με 49 τεμάχια βεγγαλικών, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
• Συνελήφθη χθες (29-11-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να κατέχει 20 κατασκευές βεγγαλικών, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (29-11-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ανήλικες ημεδαπές, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα αφαίρεσαν μέσα από οικία 83χρονης ημεδαπής, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Σύλληψη για πώληση νοθευμένου ελαιόλαδου

Συνελήφθη χθες (29-11-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, 20 πλαστικά δοχεία που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και στα οποία αναγραφόταν η ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη πιστοποίηση και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη σήμερα (30-11-2017) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 44 πακέτα τσιγάρων χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.