«Το τραγούδι δεν αποτελείτε μόνο από νότες, η μουσική δεν είναι μόνο ηχητική επένδυση, μαζί λοιπόν και τα δύο παράγουν εικόνες χαράς και ευνοούν τη δύναμη της επικοινωνίας»

Αυτό απέδειξε η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας κατά την συμμετοχή της στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις των «ΔΟΠΑ&ΑΠΗ» Δήμου Καλαμαριάς, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στις 24 Νοεμβρίου 2017.

Ακροατές και συντελεστές, σχολίασαν θετικά την εμφάνιση της χορωδίας και χαρακτήρισαν την εμφάνιση εντυπωσιακή.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν, βέβαια να γίνουν, χωρίς την δουλειά και το μεράκι των μελών αλλά και των δασκάλων της χορωδίας κ. Δραγούμη Σωτήρη, κ. Πολυχρονιάδη Ραφαήλ και κ. Γησάρη Δημήτριο.

Ο Πρόεδρος του «ΔΟΠΑ&ΑΠΗ» Δήμου Καλαμαριάς κ. Πετκάκης Σωκράτης συνεχάρη τα μέλη, δίνοντας τα καθιερωμένα δώρα επί σκηνής και συνόδεψε στην συνέχεια τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Έδεσσας στο γλέντι που ακολούθησε σε εστιατόριο της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιώγας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρόλα αυτά μετέφερε την αγάπη του στα μέλη και τις ευχαριστίες του για την όμορφη αυτή παρουσία εκτός πόλεως και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα δύναμη να συνεχίζουν.