Το Σάββατο 09/12/2017 στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) υλοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα «Έρπης Ζωστήρας Συμπτώματα – Θεραπεία – Προφύλαξη». Ομιλητής ήταν ο Ειδικός Παθολόγος κ. Φελέκης Θεόδωρος που ανέλυσε διεξοδικά, με απλή κατανοητή γλώσσα το σημαντικό αυτό ιατρικό θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο τα άτομα Τρίτης Ηλικίας. Δόθηκαν εμπεριστατωμένες συμβουλές για την προφύλαξη της εκδήλωσης της νόσου και για την αντιμετώπιση της στην περίπτωση που αυτή εμφανιστεί.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ευχαριστεί τον Ειδικό Παθολόγο κ. Φελέκη Θεόδωρο για την συνεισφορά του στην συστηματική προσπάθεια που γίνεται μέσω του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων για την ενημέρωση σε ιατρικά θέματα των δημοτών.
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – με την χρηματοδότηση του ΠΕΠ «Κεντρική Μακεδονία» – υποστηρίζει άτομα που έχουν υπό την επιμέλεια και φροντίδα τους ηλικιωμένους, προσφέροντας υπηρεσίες νοσηλευτικής περίθαλψης, επιμέλειας ατομικών αναγκών, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, δράσεις ανάπτυξης λειτουργικών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Πληροφορίες – Εγγραφές στο τηλέφωνο της δομής 2381028851.