Εξιχνίαση κλοπής
Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι το Σεπτέμβριο του 2014 σε περιοχή του Κιλκίς, διέρρηξε οικία ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 6 χρυσές λίρες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με τη δήλωση του παθόντα.
Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 141,9 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.
• Συνελήφθη σήμερα (13-12-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης βάρους 4,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (12-12-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Καλλικράτειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 39 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν εξοχική κατοικία ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας. Επίσης προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από άλλες τρεις οικίες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 56χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 40 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 600 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.