Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Γεωργίου, το ορφανοτροφείο, τον σύλλογο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Στο Νοσοκομείο ο βουλευτής συναντήθηκε με τον υποδιοικητή Αλέξανδρο Βουρδισλή, τον προϊστάμενο της ιατρικής υπηρεσίας, τον πρόεδρο των εργαζομένων, την Διευθύντρια της Διοικητικής υπηρεσίας, την Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας και συζήτησε επί μακρόν μαζί τους τα προβλήματα του νοσοκομείου και τις συνέργειες για την αντιμετώπιση τους.
Ιδιαίτερη αναφορά και συζήτηση έγινε για την έγκριση της χρηματοδότησης και την επερχόμενη δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου, την επανέναρξη λειτουργίας της ψυχιατρικής κλινικής, την ενίσχυση με επικουρικό του ογκολογικού και την ανανέωση για ένα έτος των συμβασιούχων νοσηλευτών.


Ο αναπληρωτής Διοικητής ζήτησε από τον βουλευτή την συμβολή του στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης αντικατάστασης των μηχανημάτων της στεφανιαίας αλλά και ενός υπερήχου συνολικής δαπάνης 150.000,00 €.
Στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Γεωργίου ο βουλευτής εξήρε τον πατέρα Σπυρίδη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε πολλά επίπεδα κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης υποβοηθούμενη από πλούσια εθελοντική δουλειά από τους πολίτες των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής.
Στο ορφανοτροφείο ευχήθηκε στα μικρά παιδιά, στην παρευρισκόμενη πρεσβυτέρα και στις εθελόντριες που εκείνη την στιγμή βοηθούσαν το σημαντικό έργο του.
Στον σύλλογο των παραπληγικών και κινητικά αναπήρων ο βουλευτής επαίνεσε την αλλαγή διοίκησης η οποία θα συμβάλει στην εξυγίανση του συλλόγου για να επιτελέσει το σπουδαίο έργο που μπορεί και πρέπει να κάνει βοηθώντας τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες αλλά και ειδικές ικανότητες.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού ευχήθηκε, συζήτησε με τους πυροσβέστες για την ανάγκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού και στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά να ανέβει κατηγορία με ευεργετικά αποτελέσματα για την υπηρεσία. Ακόμη αναφέρθηκε στην μονιμοποίηση των συμβασιούχων πυροσβεστών που εξασφαλίστηκε στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης.