Γιάννης Σηφάκης: Η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τον Δήμο Αλμωπίας με 200.000,00 € γι την αποκατάσταση των ζημιών από θεομηνίες. Ο βουλευτής επικοινώνησε με τον Υπουργό για τον καθορισμό του τελικού ποσού της χρηματοδότησης και πέτυχε η χρηματοδότηση από 150.000,00 € να ανεβεί σε 200.000,00 €.

Η κυβέρνηση ήδη χρηματοδότησε τον Δήμο Αλμωπίας με σημαντικά ποσά τον τελευταίο χρόνο.
– 110.000,00 ε για αθλητικά έργα στην Αλμωπία
– 480.000,00 € τα ληξιπρόθεσμα της Δημοτικής επιχείρησης των παιδικών σταθμών
– 203.000,00 € την χρηματοδότηση των ληξιπρόθεσμων της ΔΗΚΕΑ
– 200.000,00 € την χρηματοδότηση της διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου δημοτικού σχολείου
– 200.000,00 € για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία.
– Σημαντικές χρηματοδοτήσεις για αντιπλημμυρικά έργα μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Αυτές οι χρηματοδοτήσεις ούτε τυχαίες είναι ούτε στο παρελθόν υπήρξε τέτοιου είδους αντιμετώπιση της Αλμωπίας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτό σαφώς οφείλεται στην ευαισθησία της κυβέρνησης απέναντι στους παραμεθόριους δήμους αλλά και στο γεγονός ότι η Αλμωπία εκπροσωπείται στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής από την Αλμωπία.
Σε καμιά περίπτωση οι επιτυχίες αυτές δεν οφείλονται σε στημένες φιέστες ετερόκλητων συμμαχιών με προφανείς σκοπούς. Τρέχουν όλοι τώρα να δείξουν επιτηδευμένα ότι βοηθούν την Αλμωπία μήπως μπορέσουν να επιζήσουν πολιτικά, όταν επί δεκαετίες την είχαν την Αλμωπία στο απόλυτο περιθώριο.
Πρέπει να το χωνέψουν όλοι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο και ότι οι μικροπολιτικαντισμοί δεν αποδίδουν πια, φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν.