Το όνομα Τσακυρίδης συνεχίζει την παράδοση στον χώρο της υποδηματοποιίας πριν από το 1940 όταν ο παππούς Γιάννης Τσακυρίδης ξεκίνησε το επάγγελμα του υποδηματοποιού στη Μικρά Ασία κατασκευάζοντας παπούτσια και παραδοσιακά δερμάτινα παπούτσια.

Την παράδοση συνεχίζει ο υιός του Χαράλαμπος Τσακυρίδης μαθαίνοντας την τέχνη από τον ίδιο τον πατέρα του.

Στην Ελλάδα δημιουργεί στην Έδεσσα το δικό του εργαστήριο παραγωγής υποδημάτων που προμηθεύει ολόκληρη την Ελλάδα.

Η τρίτη γενιά πλέον, ο εγγονός Γιάννης Τσακυρίδης πιστός στην παράδοση διατηρεί το εργαστήριο δερμάτινων ειδών στην Έδεσσα με στόχο να προωθήσει τα ελληνικά χειροποίητα δερμάτινα είδη αρίστης ποιότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πάντα με σεβασμό στον πελάτη και στην καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.


O Γιάννης Τσακυρίδης είναι ένας από τους ελάχιστους σήμερα εναπομείναντες ανθρώπους στην Ελλάδα που κατέχουν την τέχνη της χειροποίητης υποδηματοποιίας. “Κουβαλώντας” μία οικογενειακή παράδοση σχεδόν 90 χρόνων στον χώρο των υποδημάτων, ο Γιάννης δραστηριοποιείται ως υποδηματοποιός τρίτης γενιάς στον χώρο του χειροποίητου παπουτσιού από μικρή ηλικία.

Ο Γιάννης άνοιξε το εργαστήριό του στο edessanews.gr, μας ξενάγησε βήμα προς βήμα στη διαδικασία κατασκευής ενός παπουτσιού, και έλυσε όλες μας τις απορίες. Το χειροποίητο έχει τη δική του φιλοσοφία. Έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής και όχι τόσο με την οικονομική κατάσταση του καθενός.
Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 6985856442 για παραγγελίες!