Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (18-12-2017) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 33 και 27 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξαν αντλιοστάσιο σε περιοχή των Σερρών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.
Σύλληψη για εισαγωγή βεγγαλικών Συνελήφθη χθες (18-12-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Προμαχώνα, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει, 247 πυροτεχνικές κατασκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (18-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ, από το 10ο χιλιόμετρο έως το Χιονοδρομικό Κέντρο και
• στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:
• στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 24ο χιλιόμετρο έως Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς:
• στην Επαρχιακή Οδό Καστανερής – Λιβαδίων, από το 3ο χιλιόμετρο έως τον οικισμό των Λιβαδίων.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:
• στην Επαρχιακή Οδό Αρναίας – Ταξιάρχη, από το 1ο χιλιόμετρο έως τον οικισμό του Ταξιάρχη.