Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (17-12-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν χθες (17-12-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 51 και 35 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 51χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον 35χρονο, που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου του από τη χώρα. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 51χρονου.
Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (17-12-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 άνδρες και 3 γυναίκες, όλοι τους ημεδαποί, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκαν σε κατάστημα στις Σέρρες προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης προϊόντα αξίας 100 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα


Συνελήφθη χθες (17-12-2017) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, συνολικά 231,16 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.