Συλλήψεις για ληστεία Σε συνέχεια του από 13-11-2017 Δελτίου Τύπου, αναφορικά με τη σύλληψη δύο ατόμων για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου σε περιοχή της Πέλλας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο συνεργών τους, ημεδαπών ηλικίας 26 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (21-12-2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ύστερα από την έκδοση σχετικού βουλεύματος της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη χθες (21-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα μπήκε σε κατάστημα – πρακτορείο και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε 34 λαχεία αξίας 150 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν τα κλεμμένα λαχεία τα οποία αποδόθηκαν, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης 9,4 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και δύο ναρκωτικά δισκία.
Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (21-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 79χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 28,8 γραμμαρίων καθώς και τρία πλαστικά δοχεία στα οποία καλλιεργούσε 9 φυτά κάνναβης.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (21-12-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 15χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα την ίδια ημέρα, μαζί με 23χρονο συνεργό της που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, μπήκαν παράνομα σε αυλή οικίας με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τράπηκαν σε φυγή.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (21-12-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 32χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα που επέβαινε, 400 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
Σχηματισμός δικογραφίας για ναρκωτικά

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, διότι σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων, 169 σπόροι κάνναβης και δύο φυτά κάνναβης που καλλιεργούσε σε πλαστικά δοχεία.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:
• εντός Δ.Δ. Ταξιάρχη,
• εντός Δ.Δ. Βάβδου και
• εντός Δ.Δ. Δουμπίων.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας:
• στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας – Κοζάνης, από το 85ο έως το 98ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Κοζάνης).
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας:
• στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Ελατοχωρίου, από τον οικισμό του Ελατοχωρίου, έως το Χιονοδρομικό Κέντρο.