Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (2-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 58 και 38 ετών και μία 22χρονη υπήκοος Σλοβακίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το προηγούμενο βράδυ μπήκαν παράνομα σε περιφραγμένο χώρο επιχείρησης και αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας 55χρονου, το οποίο εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 30χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, μετατρέποντας τις οθόνες υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server). Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της συμπεριλαμβάνεται και ο 34χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο. Κατασχέθηκε ο παραπάνω κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Σύλληψη για κατοχή νοθευμένου ελαιόλαδου Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει με σκοπό των πώληση, 46 πλαστικά δοχεία που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και στα οποία αναγραφόταν η ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη πιστοποίηση και κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 67χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη 4 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μεταλλικό τρίφτη, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 65χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 30 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθη χθες (2-12-2017) το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 59χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 55 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.