Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 30χρονων ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο Ιούλιο σε περιοχή του Κιλκίς, από κοινού με δύο συνεργούς τους που εμφανίσθηκαν σε 87χρονο προσποιούμενοι υπαλλήλους Οργανισμού του Δημοσίου, κατάφεραν και απέσπασαν από τον 87χρονο το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 43χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από την κατοχή ανήλικης ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει 39 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 8 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (22-12-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 77χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, 53 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημά του.
Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (22-12-2017) το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης στην Πέλλα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα την πτώση και το θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:
• στην Επαρχιακή Οδό Αρναίας – Ταξιάρχη και
• στη Δασική Οδό Ταξιάρχη – Πολυγύρου (Μέσω Τσουκαλά).
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο ΒΟΡΑΣ.